Transfer Add-on Not Sending Email Notificiations

front page Forums Community Transfer Add-on Not Sending Email Notificiations

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Avatar challengerinteractive 6 months, 2 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #35008
    Avatar
    challengerinteractive

    We the transfers add-on enabled and can successfully process transfers between users. We are currently only using this feature for Admins. We have the Email Notifications Add-on enabled as well and have tried to use both triggers: User sends points and user receives points; however neither of those triggers work. If we change the trigger to a general trigger like “User Gains Points” or “User Balance Increases” then the emails notifications are sent when a transfer is created. However, neither of the Transfer triggers will send an email notification upon a successful transfer.

    I have double and triple checked that the Transfer Settings are using Credits as the point type and the email notification is set to use credits as the point type. However, I’ve tried “All Types” in the Email Notification as well. The recipient is both User and Administrator, I’ve also tried both options individually. The sender is a valid sender and I’ve played with most all the other settings.

    There are no limits in the settings. I really have no idea why would be causing this.

    MyCred Version : Version 1.7.9.7
    Kleo Theme : Version: 4.3.13
    WordPress 4.9.8
    PHP 7.2.10

    Anyone else experience this? Is there a “hidden” setting or a setting that isn’t documented very well that I may be missing? Any help would be appreciated.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

11